Güncel Haberler

Embiid’siz Philadelphia, Curry’siz Golden State Karşısında Hata Yapmadı (Furkan 12 sayı)

NBA Doğu Konferansı’nın lideri olan Philadelphia 76ers konuk olduğu Golden State Warriors karşısında hata yapmadı ve 108-98’lik skorla kazanarak yoluna devam etti.

Bu sonuçla 76ers derecesini 31-13 yaptı ve Doğu’da liderlik koltuğunda oturmaya devam etti. Warriors ise 22-22 ile Batı’da 9. sırada yer aldı.

TÜM İSTATİSTİKLER İÇİN TIKLAYINIZ.

Embiid ve Curry’den yoksun olan 76ers’da Tobias Harris 25 sayı, 13 ribaund, 4 asist ile öne çıkarken, Ben Simmons 22 sayı, 8 ribaund, 4 asist ve Tony Bradley 18 sayı, 11 ribaund, 2 top çalma, 2 blok ile galibiyetin diğer mimarları oldular. Milli oyuncumuz Furkan Korkmaz bir kez daha ilk beş başlama fırsatı yakalarken 27 dakika sahada kaldı ve 2-6 3sayı, 2-2 2sayı, 2-4 s.atış isabetleriyle 12 sayı üretti ve istatistiklerine sadece 1 ribaund, 1 asist ekleyebildi, bir kez daha gelen fırsatı kötü değerlendirdi…

Curry’den yoksun olan Warriors cephesinde ise Kyle Oubre Jr. 24 sayı,i 2-4 3sayı, 10 ribaund, 3 asist ile öne çıkarken Jordan Poole 19 sayı, 2-9 3sayı, 4 ribaund, 2 asist, Andrew Wiggins 14 sayı, 2 ribaund ve kenardan gelen Damion Lee 16 sayı, 2-3 3sayı ile diğer direnen isimler oldular.

https://youtu.be/JeOEJwLBiwU

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

RESMİ: Golden State, Kerr’ün Kontratını Uzattı

NBA Batı konferansı ekiplerinden Golden State Warriors yaptığı açıklamayla Steve Kerr, ile çok yıllı bir …