Güncel Haberler

Bayern, Mitteldeutscher Karşısında Antrenman Yaptı

Almanya easyCredit BBL 31. hafta mücadelesinde FC Bayern Munich konuk ettiği zayıf rakibi Mitteldeutscher karşısında adeta antrenman yaptı ve 85-66’lık skorla kazanarak yola devam etti.

Bu sonuçla Bayern derecesini 21-4 yaparak 2. sıraya yerleşirken, Mitteldeutscher ise 7-18 ile 16. sırada konumlandı.

TÜM İSTATİSTİKLER İÇİN TIKLAYINIZ.

Bayern’de D.J. Seeley 19 sayı, 4 ribaund ile en skorer isim olurken, Nick Weiler-Babb 17 sayı, 4 ribaund, 2 asist, Jalen Reynolds 14 sayı, 7 ribaund ve JaJuan Johnson 13 sayı, 8 ribaund, 4 asist ile galibiyetin diğer mimarları oldular.

Mitteldeutscher cephesinde ise Quinton Hooker 20 sayı, 4-7 3sayı, 5 ribaund, 2 asist, 2 top çalma ile öne çıkarken, Michal Michalak 13 sayı, 3-10 3sayı, 4 ribaund, 2 top çalma ve Roko Rogic 10 sayı, 3 ribaund ile direnmeye çalışan isimler oldular.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Bayern, Zalgiris Engelini Geçip Play-In İddasını Sürdürdü

Turkish Airlines Euroleague 29. hafta mücadelesinde FC Bayern Munich konuk ettiği Zalgiris Kaunas’ı 64-58’lik skorla …