Güncel Haberler

Kaf-Kaf’ın Konuğu Hapoel Holon

FIBA Şampiyonlar Ligi Top 16 turu 4. hafta mücadelesinde temsilcimiz Pınar Karşıyaka, İzmir’de İsrail ekibi Hapoel Holon‘u konuk edecek.

23 Mart Salı saat 20:00’da başlayacak ve A Spor ekranlarından canlı olarak yayınlanacak karşılaşmayı Antonio Conde, Georgios Poursanidis, Martin Vulic hakem üçlüsü yönetecek.

Temsilcimiz grupta oynadığı 3 maçtan ikisini kazandı ve Brindisi’nin averajla önünde liderlik koltuğunda oturuyor. Son maçlarında geçen hafta İsrail’de Holon’a konuk olmuşlar ve ikinci yarıdaki etkili savunmayka 63-72 kazanmayı başarmışlardı. Haftasonu ise izolasyonda olan M’Baye ve sakatlığı bulunan Kennedy’den yonsun bir şekilde 3 yabancıyla oynamalarına rağmen güçlü Efes karşısında iyi direnmişler, 9 sayı farkla yenilmişlerdi.

Koç Dedas yönetimindeki Holon da temsilcimiz gibi 3 maçtan ikisini kazandı, iyi bir giriş yaptı Top 16 turuna. Brindisi ve diğer temsilcimiz Tofaş’ı deplasmanda yendikten sonra geçen hafta Kaf-Kaf’a İsrail’de 9 sayı farkla teslim olmuşlardı. Arından da lig maçında Maccabi Haifa’ya konuk olmuşlar ve 9 sayı farkla kazanmışlardı. Eski Afyonlu McGee ve daha önce ülkemizde Sakarya artı Telekom’da forma giymiş olan Harris takımın öne çıkan isimleri konumundalar.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Karşıyaka, Formalite Maçında Jerusalem’i Konuk Ediyor

FIBA Şampiyonlar Ligi son 16 turu K grubu 6. ve son maçında temsilcimiz Pınar Karşıyaka, …