Güncel Haberler

Koç Kokoskov ve O’Quinn, Büyükçekmece Galibiyetini Değerlendirdiler

ING Basketbol Süper Ligi 25. hafta mücadelesinde Fenerbahçe Beko konuk ettiği Büyükçekmece’yi 81-70’lik skorla geçmişti.

Karşılaşmanın ardından Fenerbahçe Beko‘nun Sırp koçu Igor Kokoskov açıklamalarda bulundu:

Büyükçekmece karşılaşması zor bir takım. Bugün mücadele etmeye geldik. Onlar için de önemli bir maçtı bu. Hassas bir maçtı. Ceza kesebilecek, hızlı, problem çıkarabilecek çok oyuncuları var ki ilk maçta çıkardılar. Ön tarafta topu korumak önemliydi. Bu maçı arzuladık. Çok mutluyum. Özellikle bu bölümde lige odaklanmak önemli bizim için. Türkiye Ligi çok zor. O yüzden oyuncular iyi iş çıkardılar. Onlara minnet duyuyorum.

Kyle bizim için çok önemli bir oyuncu. Klas bir oyuncu. Soyunma odasında herkes onu çok seviyor. İnsani açıdan çok özel bir karakter. İlk kez Avrupa’da oynuyor. Dolayısıyla biraz fedakarlık yapması gerekti, yaptı da. Bugün de enerji koydu ortaya. Bu çok önemli bizim için, özellikle şampiyonluk için.

Tivibu Spor

Kariyer maçını oynayan Kyle O’Quinn ise şu ifadeleri kullandı:

Koç bana iyi bir şans verdi, ona teşekkür ediyorum. Çok zorlu bir maçtı. Kısa bir beşle çok hızlı oynadılar. Onların enerjisine karşılık vermemiz gerekiyordu. Oyunun büyük kısmında da bunu yapmayı başardık. Ama berberim şehre geldi, beni güzel bir şekilde traş etti ve bana asıl gücü de bu verdi.

Tivibu Spor

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Merkezefendi, Telekom’u Farklı Geçerek Rahat Bir Nefes Aldı

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 24. hafta mücadelesinde Yukatel Merkezefendi Belediyesi konuk ettiği güçlü rakibi …