Güncel Haberler

Koç Gören, Ormanspor Galibiyetinin Ardından Açıklamalarda Bulundu

ING Basketbol Süper Ligi 25. hafta mücadelesinde Türk Telekom konuk olduğu OGM Ormanspor’u 90-97’lik skorla geçmeyi başarmıştı.

Karşılaşmanın ardından Telekom’un koçu Burak Gören açıklamalarda bulundu:

Ormanspor’u mücadelelerinden dolayı tebrik ediyorum. Onlar da çok büyük bir mücadelenin içindeler. Bizim kazanmamız gereken bir maçtı. Özellikle yukarıdaki grupta kalmamız adına, play-off’a iyi bir yerden girebilme adına önemli bir galibiyetti. Yedinci günde üçüncü maçımızı oynadık. Çok yoğun bir tempoda oynuyoruz. Bunun yansımalarını da hem fiziksel olarak hem de mental olarak oyunun içerisinde gördük. 3 ya da 4 kez 20 sayı barajına getirdiğimiz maçı her seferinde mental düşüşler sayesinde 3-4 sayılara düşürdüğümüz anlar oldu. Bu bizim adımıza kötü. Bunu bir defa toparlamamız gerekiyor. Ama bir yandan da normal görüyorum. Yani sonuçta 2 günde bir 3 üç günde bir maç yapan takımda çok fazla rotasyonla oynuyoruz. Çok fazla oyuncu giriyor çıkıyor ve yorgunluklar oluyor, mental düşüklükler oluyor. Bunu da bir şekilde normal görmek gerekir. Ama tabii buna da bir önlem almamız gerekiyor. Maçı daha rahat bir tempoda bitirebilirdik. Özellikle ilk yarıda 20 sayıya ulaştığımızda orada farklı bir noktaya gidebilirdik. İkinci yarıda da tekrar 20-21 sayıya çıkardık oralarda oyunu bitirebilirdik ama oyunun sonu yine kriz girdi. Neticede kazandığımız için mutluyuz. Şimdi bu maçı hemen unutup yarın Nizhny’ye gidiyoruz. Bizim için önemli bir maç. 3 gün önce Ankara’da kaybettik. Grubun devamında onlarla tekrar oynamak için Nizhny’ye gidiyoruz. Şimdi şu saatten sonra tüm konsantrasyonumuz o maç için olacak. Salı akşamı orada Türk Telekom’a yakışır, kendimize yakışır bir mücadele gösterip elimizden gelen her şeyi yapacağız.

Tivibu Spor

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Koç Jasikevicius ve Sertaç, Manisa Galibiyetini Değerlendirdi

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 23. hafta mücadelesinde Fenerbahçe Beko konuk ettiği Manisa BBSK‘yı 98-82’lik skorla güle oynaya geçti. …