Güncel Haberler

Bursaspor, Shayok ile Afyon Engelini Geçti

ING Basketbol Süper Ligi 25. hafta mücadelesinde Frutti Extra Bursaspor konuk ettiği HDI Sigorta Afyon Belediyspor‘u Shayok’un etkili oyunu eşliğinde 81-75’lik skorla geçmeyi başardı.

Bu sonuçla Bursaspor derecesini 10-15 yaptı ve 10. sıraya yerleşerek play-off yarışında ben de varım dedi. Afyon ise 12-13 oldu ve yarışta yara aldı.

TÜM İSTATİSTİKLER İÇİN TIKLAYINIZ.

Bursaspor’da Marial Shayok 32 sayı, 4-8 3sayı, 3 ribaund, 9 asist ile yıldızlaşırken, Kenny Kadji 12 sayı, 5 ribaund ve kenardan gelen isimler Xavier Munford 11 sayı, 2 ribaund, 2 asist, 2 top çalma ve Oğuz Savaş 10 sayı, 2 ribaund ile galibiyetin diğer mimarları oldular.

Afyon cephesinde ise Francisco Cruz 19 sayı, 3-8 3sayı, 5 asist ile öne çıkarken, Evaldas Kairys 18 sayı, 9 ribaund, 2 blok ve Chris Wright 12 sayı, 3 ribaund, 13 asist ile diğer direnen isimler oldular.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Koç Jasikevicius ve Sertaç, Manisa Galibiyetini Değerlendirdi

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 23. hafta mücadelesinde Fenerbahçe Beko konuk ettiği Manisa BBSK‘yı 98-82’lik skorla güle oynaya geçti. …