Güncel Haberler

Atlanta, Şampiyonu Devirip Seriyi 8 Maça Çıkardı (Lebron sakatlandı)

NBA Doğu Konferansı’nın formda ekibi Atlanta Hawks konuk olduğu son şampiyon Los Angeles Lakers‘ı 99-94’lük skorla devirmeyi başardı ve galibiyet serisini 8 maça çıkarmış oldu.

Lakers’ın süper yıldızı Lebron James ikinci çeyrekte sağ ayak bileğinden sakatlandı ve bir süre oyuna devam etti ama sonrasında çıktı ve maça tekrar dönemedi. Durumunun ciddi olabileceği ve şuan için ne zaman döneceğinin belirsiz olduğuna dair haberler yer aldı ABD medyasında.

Bu sonuçla Hawks derecesini 22-20 yaptı ve Doğu2da 5. sırada yer aldı. Lakers ise 28-14 ile Batı’da 3. sırada yer almaya devam etti.

TÜM İSTATİSTİKLER İÇİN TIKLAYINIZ.

Hawks’da John Collins 27 sayı, 16 ribaund, 3 top çalma, 3 blok ile yıldızlaşırken, Trae Young 14 sayı, 0-7 3sayı, 3 ribaund, 11 asist ve kenardan gelen Danilo Gallinari 18 sayı, 4-6 3sayı, 4 ribaund, 3 asist, 2 top çalma ile galibiyetin diğer mimarları oldular.

Davis’den yoksun olan ve maçın hemen başında Lebron’u da kaybeden Lakers cephesinde kenardan gelen Montrezl Harrell 23 sayı, 11 ribaund ile en etkili isim olurken, Dennis Schröder 16 sayı, 7 ribaund, 4 asist, 2 top çalma ve Markieff Morris 12 sayı, 2-9 3sayı, 6 ribaund ile diüer direnen isimler oldular.

1-LEBRON’UN SAKATLANDIĞI AN:

2-MAÇIN ÖZETİ:

https://youtu.be/joJIHWvSrxo

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Atlanta, Flynn’in 50 Sayısına Rağmen Detroit Engeline Takılmadı

NBA Doğu Konferansı mücadelesinde Atlanta Hawks konuk ettiği Detroit Pistons‘u Flynn’in 50 sayılık performansına rağmen …