Güncel Haberler

Koç Gören ve Dekker Novgorod Mağlubiyeti Sonrası Açıklamalarda Bulundu

FIBA Şampiyonlar Ligi Top 16 turu 3. hafta mücadelesinde temsilcimiz Türk Telekom konuk ettiği Nizhny Novgorod’a 71-84’lük skorla kaybetti.

Karşılaşmanın ardından koç Gören açıklamalarda bulundu:

Bizim için çok kötü bir mağlubiyet, çok büyük bir hayal kırıklığı. Play off aşamasında Nizhny gibi çok güçlü bir takıma karşı çok önemli bir maç oynadık ve ilk dakikadan son dakikaya kadar maçı rakibimiz kontrol etti. Hem hücum hem de savunmada çok iyi oynayarak galibiyeti hak ettiler. Nizhny takımını tebrik ederim. Play offlarda üç maçımız daha var. Elimizden geleni yapıp o maçları kazanmaya, bir sonraki tura çıkmaya çalışacağız.

Tivibu Spor

Tecrübeli forvet Sam Dekker ise şu ifadeleri kullandı:

Zor bir maçtı. Söyleyebileceğim pek bir şey yok. Nizhny’nin maç planı harikaydı ve o planı mükemmel uyguladılar. Savunmada rotasyon yaparken bizi avladılar, topu çok iyi paylaştılar. Mükemmel oynadılar. Onları tebrik ederim. İyi bir koçları var. Bize karşı kendi oyunlarını oynadılar. Endişemiz de buydu. Kendi oyunlarını oynarlarsa işimizin zor olacağını biliyorduk ve tam olarak bu oldu. Ama önümüzdeki hafta tekrar galibiyetlere başlamak için hazırlanacak süremiz var. Bence bunu başarabiliriz. Bunu da motivasyon olarak kullanacağız ama bunu yapmaya hazır olmalıyız ve herkes büyük bir galibiyet almaya konsantre olmalı.

Tivibu Spor

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Galatasaray, Formalite Maçında Dijon’a Konuk Oluyor

FIBA Şampiyonlar Ligi son 16 turu J grubu 6. ve son maçında temsilcimiz Galatasaray Ekmas, …