Güncel Haberler

Kızıl Yıldız, Cibona Karşısında Ter Attı

Adriyatik Ligi 14. hafta erteleme maçında Kızıl Yıldız konuk ettiği vasat rakibi Cibona Zagreb karşısında adeta ter attı ve 85-63’lük skorla beklendiği gibi çok rahat kazandı.

Bu sonuçla Kızıl Yıldız derecesini 17-2 yaparak 4 maç eksiğiyle 2. sıraya yerleşirken, Cibona ise 7-13 ile 8. sırada konumlandı.

TÜM İSTATİSTİKLER İÇİN TIKLAYINIZ.

1.çeyrek: 21-10
2.çeyrek: 20-18
3.çeyrek: 16-12
4.çeyrek: 28-23

Kızıl Yıldız’da Jordan Loyd 25 sayı, 7-10 3sayı, 4 ribaund ile en skorer isim olurken, Marko Jagodic Kuridza 14 sayı, 6 ribaund, 2 asist ve Langston Hall 13 sayı, 4 ribaund, 4 asist, 2 top çalma ile galibiyetin diğer mimarları oldular.

Cibona cephesinde ise Roko Prkacin 13 sayı, 10 ribaund ve Igor Maric 12 sayı, 2 asist ile yegane çift haneli skor katkısı verebilen isimler oldular.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Kızıl Yıldız, Gençleşen Teodosic ile Maccabi Engelini Geçti

Turkish Airlines Euroleague 16. hafta mücadelesinde Kızıl Yıldız, Nikolic Hall’da konuk olduğu Maccabi Tel Aviv …