Güncel Haberler

NBA’de Triple-Double Rekoru!

NBA‘de 13 Mart’ı 14 Mart’a bağlayan gecede oynanan maçlarda kırılması zor bir rekor gerçekleşti.

Programda oynanan 8 maçtam tam 5 isim, Julius Randle, James Harden, Russell Westbrook, Giannis Antetokounmpo ve Domantas Sabonis triple-double performansına imza atarak NBA tarihinde bir gecede yapılan en fazla triple-double sayısına ulaşıp tarihe geçtiler.

New York Knicks‘in Oklahoma City Thunder’ı 97-119 ile yendiği maçta Julius Randle 26 sayı, 12 ribaund, 12 asist ile gecenin ilk triple-double’nın sahibi oldu.

Çekişmeli geçen bir diğer maçta Brooklyn Nets, rakibi Detroit Pistons’ı 100-95 ile geçerken James Harden 244 sayı, 10 ribaund, 10 asist ile gecenin ikinci triple-double’ına imza atmış oldu.

Milwaukee Bucks‘ın deplasmanda Washington Wizards‘ı 119-125 yendiği maçta ise karşılıklı olarak iki nefis performans izledik. Giannis Antetokounmpo 33 sayı, 11 ribaund, 11 asist ile takımına galibiyeti getirirken Russell Westbrook da 42 sayı, 10 ribaund, 12 asist ile takımını ayakta tutan isim oldu.

Gecenin son maçında Indiana Pacers, Phoenix Suns’ı 111-122’lik skorla yenerken Litvanyalı uzun Domantas Sabonis 22 sayı, 13 ribaund, 10 asist ile triple-double yaptı ve bu performansı aynı gece boyunca sergileyen 5. oyuncu olarak tarihe adını yazdırdı diğer 4 isimle birlikte.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Atlanta, Flynn’in 50 Sayısına Rağmen Detroit Engeline Takılmadı

NBA Doğu Konferansı mücadelesinde Atlanta Hawks konuk ettiği Detroit Pistons‘u Flynn’in 50 sayılık performansına rağmen …