Güncel Haberler

Koç Gören ve Wiltjer, AEK Mağlubiyetini Değerlendirdiler

FIBA Şampiyonlar Ligi Top 16 2. hafta mücadelesinde temsilcimiz Türk Telekom Atina’da AEK’ya 74-69’luk skorla kaybetti.

Karşılaşmanın ardından koç Burak Gören açıklamalarda bulundu:

Gerçekten çok sert bir takıma karşı çok zor bir maç oldu. AEK, Basketbol Şampiyonlar Ligi’nin en iyi takımlarından biri. Hücumda teknik olarak bazı sıkıntılar yaşadık, şutlarımız da girmedi. Boş şutlar da bulduk ama sokamadık. Önümüzdeki maça bakacağız, o maçı kazanmaya çalışacağız. Çok kısa bir grup aşamasındayız. Altı maç oynayacağız. Dört maçımız kaldı. Her sayı çok önemli. AEK deplasmanında 9 sayı iyi bir averaj. Diğer maçlara bakacağız. AEK ile Ankara’da da oynayacağız ve Final 8’e çıkmaya çalışacağız. Sam Dekker’ın sakatlığı bulunuyordu. Bizimle antrenmanlara çıkamadı. Henüz oynamaya hazır değil. Biraz zamana ihtiyacı var. Bizim için çok önemli bir oyuncu ama sakatlık sonrası ritmini bulması gerekiyor.

Tivibu Spor

Kanadalı tecrübeli uzun Kyle Wiltjer ise şu ifadeleri kullandı:

Çok zor bir maçtı. Mağlubiyetten ötürü hayal kırıklığı yaşıyoruz fakat AEK çok iyi bir takım. Evlerinde çok iyi oynuyorlar. Hatalarımızdan dersler çıkarmalıyız. Grubumuzda oynayacağımız maçlar var. Kalan maçlarda hatalarımızı düzeltmeliyiz.

Tivibu Spor

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Galatasaray, Formalite Maçında Dijon’a Konuk Oluyor

FIBA Şampiyonlar Ligi son 16 turu J grubu 6. ve son maçında temsilcimiz Galatasaray Ekmas, …