Güncel Haberler

All-Star Yetenek Yarışması’nın Kazanını Sabonis Oldu

Atlanta’nın ev sahipliğinde düzenlenen 2021 NBA All-Star organizasyondaki en eğlenceli etkinlik olan Yetenek Yarışması‘nın şampiyonu belli oldu.

Indiana Pacers‘ın Litvanyalı uzunu Domantas Sabonis, finalde Orlando Magic’in Karadağlı uzunu Nikola Vucevic’i geçerek şampiyon oldu.

İki oyuncuda parkurdaki son bölüm olan 3 sayılık atışa kadar yakın geldiler. İlk atışlarını da kaçırdılar ama ikinci atışından isabet bulan Sabonis yarışmanın kazananı oldu. Sabonis finale gelene kadar Doncic ve Randle’ı elemeyi başarmıştı.

Vucevic ise final öncesinde Paul ve Covington’ı geçmişti.

1.Keyifli Sabonis-Doncic Düellosu:

2.Final kapışması:

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Atlanta, Flynn’in 50 Sayısına Rağmen Detroit Engeline Takılmadı

NBA Doğu Konferansı mücadelesinde Atlanta Hawks konuk ettiği Detroit Pistons‘u Flynn’in 50 sayılık performansına rağmen …