Güncel Haberler

Koç Kokoskov ve Kenan, Telekom Galibiyetini Değerlendirdiler

ING Basketbol Süper Ligi 23. hafta mücadelesinde Fenerbahçe Beko konuk ettiği Türk Telekom’u 99-77’lik skorla çok rahat geçmişti.

Karşılaşmanın ardından Fenerbahçe Beko‘nun başarılı koçu Igor Kokoskov açıklamalarda bulundu:

Türkiye Basketbol Ligi, Avrupa’daki en zorlu iki ligden birisi. Çok zor bir oyun var burada. Bizi çekişmeli bir maçın beklediğini biliyorduk. EuroLeague’deki çift maç haftasından sonra bir jet lag durumu da vardı açıkçası. Bir yandan pandemi de var. Performans ve odaklanma bağlamında takımımdan memnunum. Hazır bir şekilde geldik buraya. İyi odaklanıp oyun planımıza sadık kaldık. Çok zor bir maçtı. Mutluyum kazandığımız için.

Tivibu Spor

21 sayıyla galibiyetin başmimarı olan Kenan Sipahi ise şu ifadeleri kullandı:

Öncelikle takım arkadaşlarımı tebrik ederim, maça çok iyi başladık bugün. Yedinci günde dördüncü maçımızı oynadık. Gerçekten çok zorlu bir fikstürdü. Neyse ki, 4 maçı da kazandık. İyi ilerliyoruz. Önümüzde de çok önemli bir Valencia maçı var. Takımı tebrik ederim çünkü Telekom da ligin iyi takımlarından birisi. Mutluyuz, söyleyeceklerim bu kadar.

Tivibu Spor

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Bursa Derbisinde Kazanan Tofaş Oldu

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 25. hafta programında sahne alan Bursa derbisinde Tofaş, konuk olduğu …