Güncel Haberler

CSKA Moskova, Minsk Karşısında Ter Attı

VTB Ligi mücadelesinde Euroleague ekiplerinden CSKA Moskova konuk ettiği zayıf rakibi Tsmoki Minsk karşısında adeta ter attı ve 101-67’lik skorla rahat bir galibiyete imza attı.

Bu sonuçla CSKA 12-15 ile 3. sırada yer alırken, Minsk ise 2-14 ile son sırada kalmaya devam etti.

TÜM İSTATİSTİKLER İÇİN TIKLAYINIZ.

1.çeyrek: 27-16
2.çeyrek: 22-13
3.çeyrek: 29-18
4.çeyrek: 23-20

CSKA’da Johannes Voigtmann 15 sayı, 4-6 3sayı, 5 ribaund, 3 asist ile maçın yıldızı olurken, Michael Eric 12 sayı, 6 ribaund, 3 asist, 2 blok, Gabriel Lundberg 10 sayı, 3 ribaund, 3 asist,i 2 top çalma, 2 blok ve Joel Bolomboy da 10 sayı, 7 ribaund ile galibiyetin diğer mimarları oldular.

Minsk cephesinde ise Andrei Rahozenka 14 sayı, 2 asist, 2 top çalma ve Bliznyuk Uladzislau 11 sayı, 2 asist ile yegane çift haneli skor katkısı verebilen isimler oldular.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Hazırlık Maçı: Bursaspor, Auguste ile CSKA’ya Direndi Ama Sonunu Getiremedi

Hazırlık Maçları kapsamında Antalya’da düzenlenen turnuvanın son maçında Frutti Extra Bursaspor Rus ekibi CSKA Moskova‘ya …