Güncel Haberler

Koç Demir, Karşıyaka Mağlubiyetini Değerlendirdi

FIBA Şampiyonlar Ligi Top 16 ilk hafta maçında Türk derbisi izledik ve Tofaş konuk olduğu Pınar Karşıyaka’a 78-70’lik skorla kaybetmişti.

Karşılaşmanın ardından Tofaş‘ın tecrübeli koçu Hakan Demir açıklamalarda bulundu:

Öncelikle Pınar Karşıyaka’yı tebrik ederim. Maçın başından sonuna kadar konsantrasyonlarını korumayı başardılar. Biz bunu yapamadık, maç içerisinde konsantrasyonumuz dağıldı. Maçı da böylece kazanmayı başardılar. Takım ve oyuncu deneyimleri ile fark yarattılar ama aynı zamanda takımımı da tebrik ederim çünkü ilk andan son ana kadar sahada mücadele ettik. Pınar Karşıyaka’nın elbette çok iyi, çok yetenekli bir kadrosu var. Bu atmosferde maçı bitirmeyi başardılar. Son iki dakikaya, hatta son dakikaya kadar bir şansımız vardı ama maalesef kaybettik.

Play off etabının ilk maçını oynadık. Yolumuza devam edeceğiz ve umarım Pınar Karşıyaka ile beraber Final 8’e yükselebiliriz.

Tivibu Spor

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Bursa Derbisinde Kazanan Tofaş Oldu

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 25. hafta programında sahne alan Bursa derbisinde Tofaş, konuk olduğu …