Güncel Haberler

Koç Gören, Strasbourg Galibiyetini Değerlendirdi

FIBA Şampiyonlar Ligi Top 16 turundaki ilk maçında Türk Telekom, Fransız rakibi Strasbourg’u 83-76’lık skorla yenmeyi başarmıştı.

Karşılaşmanın ardından Telekom’un başarılı koçu Burak Gören açıklamalarda bulundu:

Öncelikle oyuncularıma teşekkür ederim çünkü son haftalarda kadromuzda bazı değişiklikler oldu ve bildiğiniz üzere Michael Eric, CSKA Moskova’ya gitti. Biz de kadromuza iki yeni oyuncu ekledik. Türkiye Ligi ve Basketball CL’de üç günde iki önemli galibiyet aldık. Özellikle ligde Bursaspor karşısında sahamızda çok iyi iş çıkardık. Bugün de Strasbourg gibi çok güçlü bir takım karşısında kazandık ve bu yüzden bu takımla gurur duyuyoruz. Playofflar bugün başladı ve iç saha dış saha fark etmeksizin her ilk maç, her takım için önemli. Maçtan önce oyuncularımızla bu maçın önemini konuştuk. Kazandık ve çok mutluyuz.

Tivibu Spor

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Galatasaray, Formalite Maçında Dijon’a Konuk Oluyor

FIBA Şampiyonlar Ligi son 16 turu J grubu 6. ve son maçında temsilcimiz Galatasaray Ekmas, …