Güncel Haberler

Koç Demir, Galatasaray Galibiyetini Değerlendirdi

ING Basketbol Süper Ligi 22. hafta mücadelesinde Tofaş, konuk ettiği Galatasaray‘ı 98-89’luk skorla geçerek serisini 3 maça çıkarmıştı.

Karşılaşmanın ardından Tofaş‘ın başarılı koçu Hakan Demir şu ifadeleri kullandı:

Aradan sonra lig maçı oynamak kolay değildi. Özellikle Galatasaray gibi şu anda takımını değiştiren, yeniden ivme yakalamaya çalışan bir takıma karşı. Bu dönemde oyuncularımızdan Berkan Durmaz, Berk Uğurlu, Tarik Phillip de milli takımlardaydı. Yeterince ritmde değildik ama maçın sonuna kadar mücadele ettik. Çok sayı yedik. Normalde bizim savunmamızın bu kadar sayı yememesi gerekiyor ama bu aradan sonra ilk maç olduğu için ritm yakalama anlamında bizim için iyi oldu. Takımımı tebrik ediyorum. Bıraktığımız gibi aradan sonra da galibiyetlere devam ediyor olmamız bizim için çok önemli. Play-off adına önemli bir galibiyet aldığımızı düşünüyorum.

Tivibu Spor

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Koç Jasikevicius ve Sertaç, Manisa Galibiyetini Değerlendirdi

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 23. hafta mücadelesinde Fenerbahçe Beko konuk ettiği Manisa BBSK‘yı 98-82’lik skorla güle oynaya geçti. …