Güncel Haberler

RESMİ: Tillman’ın Bursa Macerası Kısa Sürdü, Yeni Rotası İsrail Oldu

ING Basketbol Süper Ligi ekiplerinden Frutti Extra Bursaspor‘un Jones’un ayrılması sonrası uzun forvet pozisyonuna transfer ettiği Justin Tillman‘ın takımdaki macerası kısa sürdü.

Tillman’ın yeni adresi İsrail’in Hapoel Tel Aviv ekibi oldu.

Sezona Sassari ile başladıktan sonra Ocak başında Bursaspor ile anlaşan Birleşik Amerikalı oyuncu BSL sahnesinde sadece 5 maçta görev almış, ortalama 18.2 dakika süre bulurken sadece 5.8 sayı, 3.8 ribaund istatistikleri ile beklentilerin çok altında kalmıştı.

2.03 metre boyunda olan 24 yaşındaki genç uzun, Sassari’de Şampiyonlar Ligi sahnesinde sergilediği ortalamaların çok altında kaldı BSL sahnesinde ve yollar haklı olarak ayrıldı. Bu seviyeler için mental olarak hazır olmadığı, özellikle savunma konusunda henüz zayıf kaldığı gözlerden kaçmadı. Dolayısıyla profesyonel kariyerine başladığı İsrail’e dönmesi onun adına doğru bir hamle olacak. Tekrar toparlanıp kendisini göstermesi gerekecek.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Manisa, Konuğu Bursaspor’u Son Nefeste Geçmeyi Bildi

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 12. hafta mücadelesinde Manisa BBSK konuk ettiği Bursaspor İnfo Yatırım‘ı …