Güncel Haberler

RESMİ: Kidd, Ankara’dan Jerusalem’e Uçuyor

İsrail Winner Ligi‘nin iddialı takımlarından biri olan Hapoel Jerusalem, ülkemizden bir takviye yaptı.

ING Basketbol Süper Ligi’nin Ankara temsilcilerinden OGM Ormanspor forması giyen Stanton Kidd ile sizlere daha önce ilettiğim üzere anlaştılar ve transferi resmi olarak duyurdular.

Birleşik Amerikalı forvet hakkındaki yorumlarımı sizlerle daha önce BURADA paylaşmıştım.

2.02 metre boyunda olan 28 yaşındaki Birleşik Amerikalı forvet, bu sezon BSL’de 21 maçta ortalama 29.1 dakika süre alırken 13.1 sayı, yüzde 30.8 3sayı, 5.4 ribaund, 2.1 asist ile iyi katkılar vermiş ancak takımının düşme potasından kurtulmasına şuana kadar yardımcı olamamıştı.

https://www.youtube.com/watch?v=TpVsMN8yLgM&t=6s

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

RESMİ: Galatasaray’ın Rakiplerinden Hapoel Jerusalem, Tanıdık Bir Guard ile Anlaştı

FIBA Şampiyonlar Ligi‘ndeki temsilcilerimizden Galatasaray NEF ile aynı grupta yer alan Hapoel Jerusalem, kadrosunu tanıdık …