Güncel Haberler

NBA’de All-Star Takımlarının Koçları Belli Oldu

2021 NBA All-Star maçında Doğu ve Batı takımının başında görev alacak koçlar açıklandı.

Pandemi önlemleri nedeniyle bu sezon sadece 1 gün içerisinde, 7 Mart’ta düzenlenecek olan All-Star organizasyonundaki Doğu-Batı maçında yer alacak oyuncular için oylama devam ederken, iki takımın koçları ise belli oldu.

Batı Konferansı’nda açık ara lider olan Utah Jazz‘ın koçu Quin Snyder Batı takımının koçluğunu yapacak. Geçen sezon ise Batı’nın koçu Lakers’ın başındaki Frank Vogel’di.

Doğu Konferansı’nın lideri konumundaki Philadelphia 76ers‘ın koçu Doc Rivers ise Doğu’nun koçluğunu yapacak All-Star maçında. Rivers hatırlayacağınız üzere 2008 ve 2011 yıllarında Boston’un başındayken de All-Star maçlarında koçluk yapmıştı. Geçtiğimiz sezon ise Doğu’nun başında Raptors koçu Nick Nurse yer almıştı.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Indiana, Lakers’ı Farka Boğdu!

NBA Doğu Konferansı’nın dişli ekiplerinden Indiana Pacers, konuk ettiği Batı’nın play-off kovalayan önemli ekiplerinden Los …