Güncel Haberler

Galatasaray’dan Ayrılması Beklenen Hamilton’ın Yeni Rotası Belli Oldu

ING Basketbol Süper Ligi‘nde büyük hayal kırıklığı yaratan ekiplerden biri olan Galatasaray‘da beklentileri karşılayamayan ve Macon’dan sonra takımdan ayrılması beklenen isimlerden Alex Hamilton‘ın yeni adresi belli oluyor.

İsrail kaynaklı Wall Sport’un haberine göre sarı kırmızılılardan ayrılması beklenen solak guardın yeni adresi Telekom Bonn olacak.

1.93 metre boyunda olan 27 yaşındaki Birleşik Amerikalı oyuncu BSL’de 11.9 sayı, 3.4 ribaund, 4.2 asist ve Şampiyonlar Ligi’nde ise 8.7 sayı, 3.0 ribaund, 4.3 asist istatistikleri ile mücadele etmişti.

Solak oyuncu atletizmi, deliciliği ve hücumdaki agresif oyunuyla geçen sezon Rishon takımı ile önemli işlere imza atmış, Galatasaray’a da büyük umutlarla gelmişti. Ama dış şutlardaki istikrarsız oyunu ve savunmadaki düşük enerjisi, isteksiz oyunu onun beklentilerin altında kalmasına neden oldu. BSL ve Şampiyonlar Ligi seviyesi ona fazla geldi diyebiliriz. Almanya’da düşmemek için mücadele eden, ligin vasat takımlarından biri olan Bonn’da daha faydalı olacağını düşünüyorum.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Alba, Yüksek Hücum Performansı Sayesinde Ulm Engeline Takılmadı

Almanya easyCredit BBL 19. hafta mücadelesinde Alba Berlin konuk ettiği Ratiopharm Ulm‘u etkili hücum performansı …