Güncel Haberler

Milano, Finalde Pesaro’yu Farklı Yenerek Kupayı Kaldırdı (Datome MVP Oldu)

İtalya Kupası final maçında ev sahibi konumundaki Euroleague ekibi Olimpia Milano konuk ettiği Pesaro‘yu 87-59’lık skorla rahat bir şekilde geçerek kupanın sahibi oldu.

TÜM İSTATİSTİKLER İÇİN TIKLAYINIZ.

1.çeyrek: 21-15
2.çeyrek: 48-21
3.çeyrek: 74-36
4.çeyrek: 87-59

Milano’da Gigi Datome 15 sayı, 5 ribaund, 2 asist ile etkili olurken MVP seçildi. İtalyan yıldız Fenerbahçe formasıyla da ülkemizde 2019 ve 2020 senelerinde Türkiye Kupası’nın MVP’si olmayı başarmıştı. Kevin Punter 13 sayı, 3 ribaund, 2 asist, Zach LeDay 13 sayı, 2 ribaund ve Malcolm Delaney 10 sayı, 3 ribaund, 2 asist ile galibiyetin diğer mimarları oldular.

Pesaro cephesinde ise Tyler Cain 15 sayı, 12 ribaund ile öne çıkarken, Henri Drell 12 sayı, 4 ribaund ve Marko Filipovity 12 sayı, 5 ribaund ile direnmeye çalışan isimler oldular, ama yeterli olamadılar.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Punter ve Arkadaşları, Milano’ya Fırsat Vermediler

Turkish Airlines Euroleague 13. hafta mücadelesinde Punter liderliğindeki Partizan konuk ettiği Olimpia Milano‘yu 82-69’luk skorla …