Güncel Haberler

Koç Kandemir, Fethiye Karşısında Son Çeyrekte Aldıkları Galibiyeti Değerlendirdi

ING Basketbol Süper Ligi 21. hafta mücadelesinde Beşiktaş Icrypex konuk ettiği Lokman Hekim Fethiye Belediyespor’u 76-65’lik skorla yenmeyi başarmıştı.

Beşiktaş’ın başarılı koçu Ahmet Kandemir karşılaşma sonrası açıklamalarda bulundu:

Aradan önceki son maçlar takımlar için zor oluyor. Oyuncular tatil rehavetine erken giriyor. Bugün böyle bir şey bekliyorduk, maça çok tempolu giremedik. İlk devre kolay atışlar kaçırdık. Rakip takımda düşme hattından kurtulmak istiyor. Çok gayretliler. Üç periyot oyun çok düşük tempoda oynandı, iki takımda maçı koparabilirdi. Son periyot müdafaa konsantrasyonumuzu yükseltince oyunun hakimiyetini elimize aldık. Lokman Hekim Fethiye skor potansiyeli yüksek bir takım. Onları 65 sayıda tuttuk. Bu maç için söyleyebileceğimiz tek artı, rakibi 65 sayıda tutmuş olmamızdı. Küme düşme noktasından, play off noktasına gelen bir takım olduk. Aradan sonra daha takımca paylaşımlar yapıp, play off oynamak istiyoruz.

Tivibu Spor

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Koç Jasikevicius ve Sertaç, Manisa Galibiyetini Değerlendirdi

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 23. hafta mücadelesinde Fenerbahçe Beko konuk ettiği Manisa BBSK‘yı 98-82’lik skorla güle oynaya geçti. …