Güncel Haberler

Panathinaikos’da COVID Vakası Yediye Yükseldi!

Turkish Airlines Euroleague‘in kurucu kulüplerinden olan Yunan ekibi Panathinaikos‘da COVID vakaları maalesef artmaya devam ediyor.

Kulüpten yapılan son açıklamada 3 takım üyesinin daha testlerinin pozitif çıktığı belirtildi ve böylece Yeşiller’deki pozitif vaka sayısı 7’ye yükselmiş oldu. Açıklamanın detaylarında ise tüm pozitif isimlerin kontrol altında oldukları, ciddi bir durum olmadığı belirtildi.

İşte açıklamanın tamamı:

Panathinaikos OPAP’ın 3 üyesine daha COVID-19 pozitif teşhisi konulmuştur. Toplamda sayıları 7’ye ulaşan hastaların durumları sağlık ekibimiz tarafından düzenli şekilde kontrol edilmektedir.

Panathinaikos OPAP, EODY (Yunan Ulusal Halk Sağlığı Organizasyonu) ile sürekli iletişim halindedir ve vaka yönetiminde tüm sağlık protokolleriyle önlemlerini takip etmektedir.

Takımımız yüksek gözetim altındadır.

Panathinaikos

Çiçeği burnunda İsrailli koç Oded Kattash yönetimindeki Yunan ekibi bu sezon Euroleague sahnesinde 9 galibiyet ve 14 mağlubiyetle 15. sırada yer alıyor.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Real, Kaunas Deplasmanından Deck’in Son Saniye Basketiyle Galibiyet Çıkardı

Turkish Airlines Euroleague 34. ve son hafta mücadelesinde Real Madrid, konuk olduğu Zalgiris Kaunas‘ı Deck’in …