Güncel Haberler

Bayern, Deplasmanda Dişli Rakibi Ulm’u Geçti

Almanya easyCredit BBL 17. hafta mücadeles,inde FC Bayern Munich konuk olduğu dişli rakibi Ratiopharm Ulm‘u 77-81’lik skorla geçmeyi bildi.

Bu sonuçla Bayern 13-3’lük dereceyle 5. sırada yer alırken Ulm ise 10-7 ile 6. sırada konumlandı.

TÜM İSTATİSTİKLER İÇİN TIKLAYINIZ.

1.çeyrek: 23-21
2.çeyrek: 15-19
3.çeyrek: 16-18
4.çeyrek: 23-23

Bayern’de Vladimir Lucic 17 sayı, 6 ribaund, 2 top çalma ile en skorer isim olurken, Paul Zipser 13 sayı, 3 ribaund, 3 asist ve Wade Baldwin 12 sayı, 3 ribaund, 2 asist ile galibiyetin diğer mimarları oldular.

Ulm cephesinde ise Dylan Osetkowski 12 sayı, 11 ribaund, 2 top çalma ile öne çıkarken, Chrisoph Phillips, Thomas Klepeisz, Troy Caupain 11’er sayıyla direnmeye çalışan diğer isimler oldular.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Bayern, Bamberg’i Farklı Geçerek Final Biletini Kaptı

Munich’de BMW Park’da düzenlenen Almanya Kupası dörtlü final organizasyonu yarı final maçında FC Bayer Munich, …