Güncel Haberler

ŞOK: CSKA’da James Yine Forma Giyemeyecek!

Turkish Airlines Euroleague‘in güçlü şampiyonluk adaylarından olan CSKA Moskova, yapılan resmi açıklamaya göre yıldızı Mike James‘den bir süre yaralanamayacak!

Rus ekibinden yapılan resmi açıklamada Birleşik Amerikalı skorerin ailesinden birinin kaybı nedeniyle ülkesine gideceği ve takımının önündeki fikstürde bir kaç maçı kaçıracağı belirtildi. Ancak hangi maçlarda forma giyemeyeceği ve ne kadar süreyle kadroda olmayacağı net olarak açıklanmadı.

Açıklama şu şekildeydi:

Mike James önümüzdeki maçları kaçıracak

Takımımızın guardı Mike James, ailesindeki bir başka kayıp neticesinde orada bulunması gerektiği için ABD’ye gitmek zorunda kaldı.

Mike’a en içten taziyelerimizi iletiyoruz.

CSKA Moskova

1.85 metre boyunda olan 31 yaşındaki tecrübeli guard bu sezon Euroleague sahnesinde 21 maçta 20.8 sayı ortalamasıyla bu alanda ligin lideri konumunda ve ayrıca 5.8 asist, 3.5 ribaund gibi önemli istatistiklere de sahip.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Olympiakos, Son Çeyrekte Gaza Basıp Belgrad’da Kazanarak Play-Off’u Garantiledi

Turkish Airlines Euroleague 33. hafta mücadelesinde Olympiakos konuk olduğu Kızıl Yıldız karşısında zorlansa da son …