Güncel Haberler

Koç Kokoskov, Petkim Galibiyetini Değerlendirdi

ING Basketbol Süper Ligi 20. hafta mücadelesinde Fenerbahçe Beko, deplasmanda Petkim Spor‘u 67-80’lik skorla yenmişti.

Karşılaşmanın ardından Fenerbahçe Beko‘nun Sırp koçu Igor Kokoskov açıklamalarda bulundu:

Bizim için kolay maç yok. Buraya gelirken rakibimizin hazır olacağını biliyorduk. Darüşşafaka karşısında da galibiyet alan iyi bir takıma karşı oynadık. Kendi evlerinde oynadılar. İkinci yarıda 27 sayı yedik. Bence savunma bize maçı kazandırdı. Bundan sonraki maça odaklanacağız.

Tivibu Spor & Eurohoops

Tecrübeli guard Kenan Sipahi ise şu ifadeleri kullandı:

Öncelikle tebrik ederim takımımızı. İyi mücadele ettik ve bu yorucu tempoda çok önemli bir galibiyet aldık. Ligde beklemediğimiz mağlubiyetler aldık ama gerçekten EuroLeague programı çok yoğun geçtiği için takım da biraz yorgun kalıyor. Bugün de çok büyük bir özveriyle, Aliağa Petkim’i de ciddiye alarak net bir galibiyet aldık. Önümüzde TOFAŞ maçı var ardından da bir aramız var. Bu ara öncesindeki süreci galibiyetle tamamlamak istiyoruz.

Tivibu Spor & Eurohoops

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Bursa Derbisinde Kazanan Tofaş Oldu

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 25. hafta programında sahne alan Bursa derbisinde Tofaş, konuk olduğu …