Güncel Haberler

Toronto, Deplasmanda Brooklyn’i Yenmeyi Başardı (Durant’in covid protokolleri ile imtihanı!)

NBA Doğu Konferansı’nın orta halli takımlarından Toronto Raptors, deplasmanda güçlü rakibi Brooklyn Nets‘i 123-117’lik skorla devirmeyi başardı.

Bu sonuçla Raptors derecesini 10-12 yaparken, Nets ise yoluna 14-10 ile devam etti.

TÜM İSTATİSTİKLER İÇİN TIKLAYINIZ.

1.çeyrek: 34-23
2.çeyrek: 33-40
3.çeyrek: 25-27
4.çeyrek: 31-27

Raptors’da Pascal Siakam 33 sayı, 11 ribaund, 6 asist, 3 top çalma ile öne çıkarken, Kyle Lowry 30 sayı, 6-9 3sayı, 5 ribaund, 7 asist, 2 top çalma, Norman Powell 18 sayı, 5 ribaund ve kenardan gelen Chris Boucher 17 sayı, 9 ribaund, 2 blok ile diğer etkili isimler oldular.

Nets cephesinde ise Kevin Durant‘in covid protokolleri ile imtihanı gündemdeydi. Yıldız oyuncunun Covid testinin pozitif çıkma olasılığı bulunan bir kişiyle temas ettiği gerekçesiyle maça başlamasına izin verimedi. Böylelikle kariyerinde ilk kez bir maça benchte başlamış oldu. İlk çeyreğin ortalarına gelinmişken NBA yönetiminden gelen haberle oyuna girebildi. Ancak maçın 3. çeyreğinin oynandığı sıralarda bahsi geçen ve Durant ile temas eden kişinin testinin pozitif çıktığı kesinleştiği için yıldız oyuncu oyundan çıkarıldı ve soyunma odasına gönderildi. Bu arada bu ilginç gelişmeler öncesinde Durant’in son 24 saatte yaptırdığı 3 testin de negatif çıktığını belirtelim. Toplamda 18 dakika sahada kalabilen tecrübeli forvet 8 sayı, 6 ribaund, 5 asist ile katkı verebildi.

Joe Harris 19 sayı, 5-8 3sayı, 5 ribaund, 2 asist ile en skorer isim olurken, James Harden 17 sayı, 7 ribaund, 12 asist, 2 top çalma, Kyrie Irving 15 sayı, 5 ribaund, 5 asist ve kenardan gelen Jeff Green 15 sayı, 3 ribaund ile Nets adına diğer direnen isimler oldular.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Denver, Hawks’ı Ezdi Geçti!

NBA Batı ekibi Denver Nuggets konuk ettiği Doğu ekibi Atlanta Hawks‘ı 110-142’lik skorla adeta ezdi …