Güncel Haberler

Eski Fenerbahçeli ABD Milli Takımında!

AmeriCup elemelerinde mücadele edecek olan ABD Milli Takımı‘nın aday kadrosu açıklandı.

Elemelerin üçüncü penceresinde oynanacak maçlarda boy gösterecek isimlerin yer alacağı aday kadro açıkladı.

Kadroda tecrübeli ve NBA patentli isimler James Johnson ile Isaiah Thomas’ın yanı sıra eski Fenerbahçeli James Nunnally de dikkat çeken isimlerden biri oldu. Ayrıca kadroda daha önce Karşıyaka forması ile ülkemizde izlediğimiz Josh Boone da yer aldı.

Eski NBA koçlarından Joe Prunty’nin başında olacağı takım 13-18 arasında Porto Riko’da bir antrenman kampı yapacaı ve 19 Şubat’ta Bahamalar ile, 20 Şubat’ta ise Meksika ile karşı karşılaşacak.

ABD şuana kadar grubunda oynadığı 4 maçı da kazandı ve lider.

Aday kadroda şu isimler yer alıyor:

James Johnson, Isaiah Thomas, Paul Atkinson (Yale University); Cat Barber (North Carolina State); Josh Boone (Connecticut); Chris Daniels ( Texas A&M Univ.–Corpus Christi); Will Davis II (UC Irvine); KJ Feagin (San Diego State); Treveon Graham (VCU); Ra’Shad James (Orasi Ravenna, İtalya/Northwood); Dakota Mathias (Purdue); James Nunnally (UC Santa Barbara); Jordan Sibert (Dayton) ve Tre’Shawn Thurman (Nevada)

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Koç Jasikevicius, Merkezefendi Galibiyeti Sonrası Konuştu

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 22. hafta mücadelesinde Fenerbahçe Beko konuk olduğu Yukatel Merkezefendi Belediyesi‘nin 68-93 gibi net bir …