Güncel Haberler

Koç Markovic, Fenerbahçe Galibiyetini Değerlendirdi

ING Basketbol Süper Ligi 19. hafta mücadelesinde Empera Halı Gaziantep, konuk olduğu güçlü rakibi Fenerbahçe Beko’yu uzatma sonunda 97-102’lik skorla yenmeyi başarmıştı.

Karşılaşmanın ardından güneydoğu ekibinin tecrübeli koçu Nenad Markovic değerlendirmelerde bulundu:

Maça çok iyi başladık. Hücumda çok odaklıydık ve topu çok iyi dolaştırdık. Fenerbahçe iyi savunma yapıyordu ama dış şutlarımızı sokarak başladık. Maça da böyle başlayınca özgüvenimiz ve konsantrasyonumuz yukarı çıktı. Bu şekilde oyunu kontrol ettik. 40 dakika boyunca konsantre kalmak çok kolay bir şey değil. Kenny bire bir hücumlar oynamaya başladı, topu daha az dolaştırdık ve Fenerbahçe’de bu dönemde dış şutları bulmaya başladı.

Maça kazanmaya yakınlaşmışlardı ama en önemli nokta 6 sayı geriye düştükten sonra reaksiyon verebilmemizdi, çok büyük bir galibiyet aldık. Takımımım iyi basketbol oynayabileceklerini herkese gösterdi.

Bugün savunmada çok iyi oynadık maç boyunca. Bazı bölümlerde Fenerbahçe oyuncuları şut soktular ama hücumda da topu iyi paylaştık. Adam değiştirme konusunda çok iyi değildik ama günün sonunda kritik şutları sokarak kazanmayı başardık.

Tivibu Spor

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Koç Jasikevicius ve Sertaç, Manisa Galibiyetini Değerlendirdi

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 23. hafta mücadelesinde Fenerbahçe Beko konuk ettiği Manisa BBSK‘yı 98-82’lik skorla güle oynaya geçti. …