Güncel Haberler

Koç Sevim, Daçka Karşısında Aldıkları Galibiyeti Değerlendirdi

ING Basketbol Süper Ligi 19. hafta mücadelesinde HDI Sigorta Afyon Belediyespor konuk ettiği Darüşşafaka Tekfen’i 80-79’luk skorla geçmeyi başarmıştı.

Afyon’un başarılı koçu Can Sevim karşılaşmayı değerlendirdi:

Üst üse çok kritik maçlar oynuyoruz. Her galibiyet bizi Play Off’a biraz daha yaklaştırıyor. Bugün maç çok ortada geçti. Zor bir maçtı, zor olacağını biliyorduk. Darüşşafaka çok güçlü bir takım, geniş bir rotasyonları var. Paco Cruz ve Evaldas’ın faul problemine girmesi ciddi anlamda bizi zorladı. Ama o noktalarda Jonathan Paul Macura ve Leon Harun çıktı ortaya. Takım olmak böyle bir şey. İyi yoldayız, çok savaşıyoruz ve çok mücadele ediyoruz. Umarım sezon sonuna kadar böyle devam edeceğiz.

Tivibu Spor

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Koç Jasikevicius ve Sertaç, Manisa Galibiyetini Değerlendirdi

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 23. hafta mücadelesinde Fenerbahçe Beko konuk ettiği Manisa BBSK‘yı 98-82’lik skorla güle oynaya geçti. …