Güncel Haberler

Beşiktaş Tur İçin Sahaya Çıkıyor

FIBA Europe Cup’daki temsilcimiz Beşiktaş Icrypex, pandemi önlemleri nedeniyle Akatlar’da düzenlenen fanustaki son maçında Bulgar ekibi Balkan’ı konuk edecek.

29 Ocak günü saat 18:00’da başlayacak ve TRT Spor 2 tarafından canlı yayınlanacak karşılaşmayı Zdravko Rutesic, Sergei Beliakov, Josip Jurcevic hakem üçlüsü yönetecek.

Temsilcimiz 2 maçında Oradea’ya kaybederken diğer Rumen ekibi Sibiu’yu ise yenmeyi başarmıştı. Dolayısıyla bu maçı kazanması durumunda Top 16 biletini garantilemiş olacak. Ayrıca statüye göre en iyi 4 tane üçüncü de Top 16 bileti alabilecek, yani kaybetse de şansı var siyah beyazlıların ama umarız bu senaryoya kalmaz işleri.

Siyah beyazlıların ilk 2 maçta öne çıkan isimleri Alperen Şengün (20.5 sayı, 5.5 ribaund, 3.5 asist, 2.5 top çalma), Şehmus Hazer (16.5 sayı,2.0 ribaund, 4.5 asist) ve Joel Berry (14.5 sayı, 3.0 ribaund, 5.5 asist, 2.0 top çalma) oldular.

Bulgar ekibinde ise Bozidar Avramov (14.0 sayı), Darko Balaban (11.0 sayı, 5.0 ribaund) ve Siyani Chalmers (10.0 sayı, 3.0 asist, 4.5 ribaund) öne çıkan isimler oldular.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Beşiktaş, Denizli Deplasmanında Yettiği Kadar Oynadı

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 19. hafta mücadelesinde Beşiktaş Emlakjet, konuk olduğu Yukatel Merkezefendi Belediyesi …