Güncel Haberler

Barça, Son Nefeste Pire Deplasmanından Galibiyet Çıkardı

Turkish Airlines Euroleague 23. hafta mücadelesinde FC Barcelona konuk olduğu Olympiakos‘u nefes kesen bir kapışmanın ardından 74-76’lık skorla geçmeyi başardı.

Bu sonuçla Barça 17. galibiyetine ulaşarak 1 maç fazlasıyla liderlik koltuğuna otururken, Olympiakos ise 11 galibiyette kaldı ve maç fazlasıyla 11. sırada yer aldı.

TÜM İSTATİSTİKLER İÇİN TIKLAYINIZ.

1.çeyrek: 12-21
2.çeyrek: 30-40
3.çeyrek: 53-50
4.çeyrek: 74-76

Barça’da Nikola Mirotic 16 sayı, 5 ribaund ile en skorer isim olurken, Cory Higgins 14 sayı, 4 asist, Nick Calathes 12 sayı, 7 asist, 2 top çalma ve Pierre Oriola 11 sayı, 4 ribaund, 3 asist ile galibiyetin diğer mimarları oldular.

Kırmızılar’da ise Shaquielle McKissic 18 sayı, 4-6 3sayı ile en skorer isim olurken, Vassilis Spanoulis 12 sayı, 3 ribaund, 2 asist, 2 top çalma ve Kostas Sloukas 11 sayı, 3 ribaund, 5 asist ile direnen diğer isimler oldular.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Real, Kaunas Deplasmanından Deck’in Son Saniye Basketiyle Galibiyet Çıkardı

Turkish Airlines Euroleague 34. ve son hafta mücadelesinde Real Madrid, konuk olduğu Zalgiris Kaunas‘ı Deck’in …