Güncel Haberler

James’siz CSKA, Zor da Olsa Berlin Deplasmanında Kazanmayı Bildi

Turkish Airlines Euroleague 22. hafta mücadelesinde James’den yoksun olan CSKA Moskova, konuk olduğu Alba Berlin‘i zor da olsa 68-81’lik skorla yenmeyi başardı.

Bu sonuçla CSKA 16. galibiyetine imza atarken averejla Barça’nın ardından 2. sırada yer aldı. Alba ise 8 galibiyette kaldı ve averajla 15. sırada konumlandı.

TÜM İSTATİSTİKLER İÇİN TIKLAYINIZ.

1.çeyrek: 15-20
2.çeyrek: 37-34
3.çeyrek: 56-52
4.çeyrek: 68-71

James’in kadro dışı bırakıldığı CSKA’da Tornike Shengelia 20 sayı, 3 asist, 2 top çalma ile en skorer isim olurken, Daniel Hackett 13 sayı, 2 ribaund, 2 top çalma ve Nikola Milutinov 10 sayı, 11 ribaund, 3 asist ile galibiyetin diğer mimarları oldular.

Alba cephesinde ise Peyton Siva 15 sayı, 3-3 3sayı, 2 ribaund, 4 asist, 3 top çalma ile yegane çift haneli skor üretebilen isim olurken, Jayson Granger 9 ve Marcus Eriksson ile Simone Fontecchio ise 8’er sayıyla katkı verebildiler.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Real, Kaunas Deplasmanından Deck’in Son Saniye Basketiyle Galibiyet Çıkardı

Turkish Airlines Euroleague 34. ve son hafta mücadelesinde Real Madrid, konuk olduğu Zalgiris Kaunas‘ı Deck’in …