Güncel Haberler

Koç Sarıca, Petkim Galibiyetini Değerlendirdi

ING Basketbol Süper Ligi 18. hafta mücadelesinde Pınar Karşıyaka, konuk olduğu Petkim Spor’u 75-85’lik skorla yenmeyi başarmıştı.

Karşılaşmanın ardından koç Ufuk Sarıca değerlendirmelerde bulundu:

İlk olarak tüm oyuncularımı, teknik ve idari ekibi kutlamak istiyorum çünkü arka arkaya kazanmak kolay bir şey değil, 10 maç arka arkaya kazanarak kulüp tarihinde rekoru kırmış durumdayız. Bugün Petkim sahada gerçekten sert oynadı. Doğal olarak galibiyete ihtiyaçları vardı.

Bütün maçı önde götürmemize rağmen iki üç defa yakalansak da maçın hiç bir yerinde teslim olmadık. Bu da önemli bir özellik. Burada takımımı kutlamak istiyorum çünkü kimse maçı izlemedi, herkes oynamaya çalıştı. Nihayetinde bizim için iyi bir deplasman galibiyeti oldu. Petkim’i de dirençlerinden dolayı kutluyorum. Çarşamba günü oynayacağımız çok önemli bir final maçı var. Gruptan çıkıp Şampiyonlar Ligi’nde devam edebilmemiz için bu maçı kazanmamız lazım. İyi giden süreci devam ettirebilmek için elimizden geleni yapacağız. Dediğim gibi tüm oyuncularımı kutluyoru.

Tivibu Spor

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Fenerbahçe, Manisa’yı Güle Oynaya Geçti

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 23. hafta mücadelesinde Fenerbahçe Beko konuk ettiği Manisa BBSK‘yı 98-82’lik …