Güncel Haberler

Derbide Kazanan, Galatasaray’ı Farklı Geçen Beşiktaş Oldu (Alperen’den blok rekoru)

ING Basketbol Süper Ligi 18. hafta mücadelesinde Beşiktaş Icrypex konuk ettiği Galatasaray‘ı 82-64 gibi farklı bir skorla geçmeyi başardı.

Bu sonuçla siyah beyazlılar 9. galibiyetlerini alarak 5. sıraya yerleştirler. Sarı kırmızılar ise 6 galibiyette kaldılar ve 12. sırada konumlandılar.

TÜM İSTATİSTİKLER İÇİN TIKLAYINIZ.

1.çeyrek: 19-16
2.çeyrek: 23-13
3.çeyrek: 25-19
4.çeyrek: 15-16

Siyah beyazlılarda kenardan gelen Joel Berry 17 sayı, 4-6 3sayı, 4 ribaund, 2 asist, 2 top çalma ile en skorer isim olurken, Şehmus Hazer 13 sayı, 4 ribaund, 8 asist, James Blackmon 13 sayı, 3-5 3sayı, 2 asist, Egehan Arna 11 sayı, 4 ribaund, 3 asist ve Alperen Şengün 10 sayı, 6 ribaund, 3 asist, 2 top çalma, 8 blok ile galibiyetin diğer mimarları oldular. Alperen’in 8 bloğu hem kendisinin kariyer rekoru hem de BSL’de bir maçta en fazla yapılan blok olarak tarihe geçmiş oldu.

Sarı kırmızılılarda ise Brock Motum 22 sayı, 6 ribaund ile en skorer isim olurken, Daryl Macon da 14 sayı, 3 ribaund, 4 asist ile diğer çift haneli skor katkısı verebilen isim oldu.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Fenerbahçe, Manisa’yı Güle Oynaya Geçti

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 23. hafta mücadelesinde Fenerbahçe Beko konuk ettiği Manisa BBSK‘yı 98-82’lik …