Güncel Haberler

Milano, Bayern’i Sahadan Sildi!

Turkish Airlines Euroleague 21. hafta mücadelesinde ligin formda ekiplerinden Olimpia Milano, konuk ettiği dişli rakibi FC Bayern Munich‘i 75-51’lik skorla tam anlamıyla sahadan sildi!

Bu sonuçla Milano 20. maçında 13. kez kazandı ve 4. sıraya kadar yükseldi. Bayern ise 21. maçında 9. kez kaybetti ve 6. sıraya geriledi.

TÜM İSTATİSTİKLER İÇİN TIKLAYINIZ.

1.çeyrek: 20-10
2.çeyrek: 42-20
3.çeyrek: 63-35
4.çeyrek: 75-51

Milano’da Sergio Rodriguez 14 sayı, 2-3 3sayı, 4-4 2sayı, 2 ribaund, 3 asist ile öne çıkarken, Kevin Punter 12 sayı, 2 ribaund, 3 asist, Riccardo Moraschini 11 sayı, 3-3 3sayı, 2 ribaund ve Zach LeDay 10 sayı, 8 ribaund, 2 asist ile galibiyetin diğer mimarları oldular.

Bayern cephesinde ise Jalen Reynolds 12 sayı, 5 ribaund, 2 top çalma ile yegane çift haneli skor katkısı verebilen isim oldu. Deigo Flaccadori ise 8 sayı, 2 ribaund, 2 asist ile diğer direnmeye çalışan isimdi.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Bayern, Bamberg’i Farklı Geçerek Final Biletini Kaptı

Munich’de BMW Park’da düzenlenen Almanya Kupası dörtlü final organizasyonu yarı final maçında FC Bayer Munich, …