Güncel Haberler

Kandemir: “Geriye Düşmüş Olsak da Oyunu Bırakmadık.”

ING Basketbol Süper Ligi 17. hafta mücadelesinde Beşiktaş, deplasmanda Fenerbahçe Beko’yu 83-92’lik skorla yenmeyi başardı.

Sİyah beyazlıların tecrübeli koçu Ahmet Kandemir maç hakkında şu ifadeleri kullandı:

Öncelikle Fenerbahçe takımını son haftalarda EuroLeague’de gösterdiği çok yüksek enerjili ve sonuca dayalı performansından dolayı tebrik ediyorum. Bugün çok zor bir maç olacağını biliyorduk. Son iki hafta içerisinde arka arkaya mağlup olmuştuk. Genç takımların böyle periyotları olur ve bundan önceki hafta topu paylaşmamış, bireysel bir oyun oynamıştık. Bugün o konuda takımımızı tekrardan takım oyununa nasıl entegre edeceğimiz konusunda bir takım çalışmalar yaptık hafta içerisinde. Bazı oyuncuların da sürelerini azaltarak ve oyunun dışında kalarak bu mesajı iyi algıladıklarını düşünüyorum. Oyunun genelinde çok iyi oynadık. Geriye düşmüş olsak da oyunu bırakmadık. Son yıllarda Fenerbahçe’ye karşı kazanamıyorduk. Oyuncularımı göstermiş oldukları performanstan dolayı tebrik ediyorum.

Tivibu Spor & Eurohoops

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Koç Jasikevicius ve Sertaç, Manisa Galibiyetini Değerlendirdi

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 23. hafta mücadelesinde Fenerbahçe Beko konuk ettiği Manisa BBSK‘yı 98-82’lik skorla güle oynaya geçti. …