Güncel Haberler

Ataman, Telekom Maçını Değerlindirdi ve Larkin Hakkında Açıklamalar Yaptı

ING Basketbol Süper Ligi 17. hafta mücadelesinde Anadolu Efes konuk olduğu Türk Telekom’u Beaubois’nın son saniye basketiyle 84-86 yenmeyi başarmıştı.

Karşılaşma sonrası Anadolu Efes‘in tecrübeli koçu Ergin Ataman maçı değerlendirdi ve Shane Larkin‘in durumu hakkında açıklamalarda bulundu:

Tabii çok güzel bir maç oldu. Çekişmeli, sert bir maç oldu. Maçın ilk bölümünde çok kötüydük. Bir türlü oyuna konsantre olamadık. Tabii EuroLeague’de çift maç haftasından gelen takımlar için kolay değil ama devre arasında konuştuk. İkinci yarı çok iyi mücadele ettik, iyi oynadık. Telekom takımında da özellikle Kyle Wiltjer müthiş bir oyun ortaya koydu. Onu da tebrik etmek istiyorum. Sonuçta iyi bir galibiyet aldık.

Shane Larkin’in dizinde bir problem var. Dizi ağrıyor. Onun için de iki gündür zaten antrenman yapmıyordu. Bugün de maçın başında denedi ama pek oynayacak durumda olmadığı için onu sadece iki dakika baktık ama oynayamadığını görünce çıkardık.

Sonuçta ligde namağlup yolumuza devam ediyoruz. Oyuncularımı ikinci yarıdaki mücadelelerinden dolayı kutluyorum.

Tivibu Spor

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Merkezefendi, Telekom’u Farklı Geçerek Rahat Bir Nefes Aldı

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 24. hafta mücadelesinde Yukatel Merkezefendi Belediyesi konuk ettiği güçlü rakibi …