Güncel Haberler

Lakers, Rölantide Oynadığı Maçta Pelicans’ı Zorlanmadan Geçti

NBA’de son şampiyon Los Angeles Lakers, konuk ettiği genç ve potansiyelli oyunculardan kurulu New Orleans Pelicans karşısında rahat bir oyun sergiledi ve 95-112’lik skorla kazanmayı bildi.

Bu sonuçla Lakers 14. maçında 11. kez kazanırken, Pelicans ise 11. maçında 7. kez kaybetmiş oldu.

TÜM İSTATİSTİKLER İÇİN TIKLAYINIZ.

1.çeyrek: 28-20
2.çeyrek: 30-37
3.çeyrek: 16-27
4.çeyrek: 21-28

Lakers’da Lebron James 21 sayı, 2-6 3sayı, 8 ribaund, 11 asist ile etkili olurken, Anthony Davis 17 sayı, 6 riaund, 5 asist, 3 top çalma, 3 blok, Kendavious Caldwell-Pope 16 sayı, 4-6 3sayı ve kenardan gelen Montrezl Harrell 16 sayı, 5 ribaund ile galibiyetin diğer mimarları oldular.

Pelicans cephesinde ise Zion Williamson 21 sayı, 12 ribaund, 4 asist ile en skorer isim olurken, Brandon Ingram 20 sayı, 3 ribaund, 5 asist, 2 top çalma ve Nickeil Alexander-Walker ile J.J. Redick ise 12’şer sayıyla direnen diğer isimler oldular.

https://www.youtube.com/watch?v=AVJusSKwq0w

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Cleveland, Dallas’ı Strus’un Son Saniye Basketiyle Geçti

NBA Doğu Konferansı ekibi Cleveland Cavaliers konuk ettiği Dallas Mavericks‘i Strus’un son saniyede orta sahadan …