Güncel Haberler

Harden’ı Takaslayan Houston, İlk Deplasman Galibiyetini San Antonio’da Aldı

NBA Batı Konferansı mücadelesinde Houston Rockets konuk olduğu San Antonio Spurs‘ü 109-105’lik skorla geçmeyi başardı.

Harden’ı Nets’e takasladıktan sonra ilk maçına çıkan Rockets, 4. deplasman maçında ilk galibiyetine ulaşırken toplamda da 10. maçında 4. kez kazandı. Spurs ise evinde oynadığı 5. maçında 4. kez yenilirken toplamda da 12. maçında 6. kez mağlubiyetle tanışmış oldu.

TÜM İSTATİSTİKLER İÇİN TIKLAYINIZ.

1.çeyrek: 30-27
2.çeyrek: 18-18
3.çeyrek: 27-34
4.çeyrek: 34-26

Takas sonrası Victor Oladipo, Dante Exum ve Rodions Kurucs’un henüz katılmadığı, John Wall ve Eric Gordon’un sakatlıkları nedeniyle yer almadığı Rockets’da Christian Wood 27 sayı, 5-7 3sayı, 15 ribaund, 3 blok ile öne çıkarken, Sterling Brown 23 sayı, 3-7 3sayı, 7 ribaund, 3 asist, 2 top çalma ve Jae’Sean Tate 13 sayı, 5 ribaund, 10 asist, 2 blok ile galibiyetin diğer mimarları oldular.

Spurs cephesinde ise Keldon Johnson 29 sayı, 6 ribaund, 2 asist ile en skorer isim olurken, Lonnie Walker 16 sayı, 4-7 3sayı, 3 ribaund, 2 asist ve DeMar DeRozan 13 sayı, 6 ribaund, 7 asist ile direnen isimler oldular.

https://youtu.be/_dpfiUBJ1RE

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Indiana, Lakers’ı Farka Boğdu!

NBA Doğu Konferansı’nın dişli ekiplerinden Indiana Pacers, konuk ettiği Batı’nın play-off kovalayan önemli ekiplerinden Los …