Güncel Haberler

Burak Gören: “Oyuncularımla Gurur Duyuyorum.”

FIBA Şampiyonlar Ligi 5. hafta mücadelesinde temsilcimiz Türk Telekom, konuk olduğu Hapoel Jerusalem’i 19 sayı geriden gelerek son saniyelerde 77-78’lik skorla kazanmayı başardı ve play-off biletini son maç öncesi cebine koydu.

Temsilcimizin başarılı koçu Burak Gören karşılaşma sonrası açıklamalarda bulundu:

Hapoel, turnuvanın en iyi takımlarından birisi. Bizim için çok zor bir maç olacağını biliyorduk. Çok tecrüblei, çok kaliteli bir kadroya sahipler. Son 2 aydır sakatlık ve hastalık gibi bazı problemler yaşadık. Buraya rotasyondan sadece 8 kişiyle gelebildik. Maçtan önceki sabah idmanında bir oyuncumuz da sakatlandı ve bu yüzden 7 kişi ve genç oyuncularla oynadık. Bu maçtan önce Türkiye Ligi’nde 2 deplasman maçı kaybettik ve psikolojik olarak iyi durumda değildik. İlk yarıda kısa rotasyonumuzdan beklediğimizi alamadık ve bolca top kaybı yaptık. Buradan 22 sayı yedik. Devre arasında bunu konuştuk. İkinci yarı topu çevirdik ve kazanmanın yolunu bulduk. Oyuncularımla gurur duyuyorum. Son 2 aydır 7-8 oyuncuyla oynuyoruz. Oyuncularımız 35-40 dakika süre alıyor. Bu oyuncular ve bizim için çok zor. Bizim için büyük bir galibiyet.

Tivibu Spor

Hiç çıkmadan oynayan tecrübeli forvet Sam Dekker ise şu ifadeleri kullandı:

Takımımızdan iyi bir performans geldi. Uzun bir yoldan geldik buraya. Arkadaşlarımın verdiği reaksiyondan ötürü gurur duyuyorum. Maçın başlarında şutlarımızda isabet bulamadık, ancak bir süre sonra gireceğini biliyorduk bu sebepten denemeye devam ettik. Bir üst tura geçtiğimiz için gurur duyuyorum, organizasyon için gurur duyuyorum. Bu galibiyetin bir parçası olduğum için mutluyum.

Tivibu Spor

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Galatasaray, Formalite Maçında Dijon’a Konuk Oluyor

FIBA Şampiyonlar Ligi son 16 turu J grubu 6. ve son maçında temsilcimiz Galatasaray Ekmas, …