Güncel Haberler

Hakan Demir ve Berkan Durmaz, Müthiş Dijon Galibiyetini Değerlendirdi

FIBA Şampiyonlar Ligi 5. hafta mücadelesinde Tofaş deplasmanda Dijon’u 61-90 gibi müthiş bir skorla devirmeyi başarmıştı.

Karşılaşma ardından Tofaş‘ın koçu Hakan Demir şu açıklamalarda bulundu:

Çok iyi bir savunma ile kazandık. Oyuncularımı tebrik ederim. Bu galibiyeti almak, grupta bir maçımız daha olacağı anlamına geliyordu. Böyle oynamaya devam edeceğiz. Son maç, bizim için final havasında geçecek.

Tofaş Spor Kulübü

Berkan Durmaz ise şu ifadeleri kullandı:

Öncelikle hava atışından itibaren çok iyi başladık. Savunma, öncelikli hedefimizdi çünkü onların hücumda çok silahı var. Özellikle Holston çok iyi bir hücumcu. İyi savunma yaparsak bunun hücuma yansıyacağını biliyorduk. Savunmada vücutlarımızı ortaya koyduk. Daha sonrasında da kolay sayılar ve boş üçlükler bulduk. Çok mutluyum. Dijon’u ve takım arkadaşlarımı tebrik ederim. Hava atışından itibaren çok mücadele ettik.

Tofaş Spor Kulübü

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Bursa Derbisinde Kazanan Tofaş Oldu

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 25. hafta programında sahne alan Bursa derbisinde Tofaş, konuk olduğu …