Güncel Haberler

FLAŞ: Galatasaray’da Bir Kez Daha Koç Değişti!

FIBA Şampiyonlar Ligi’nde havlu atan ve ING Basketbol Süper Ligi‘nde düşme potasına kadar gerileyen Galatasaray’da bir kez daha koç değişikliği yapılıyor!

Sezona Ertuğrul Erdoğan ile başlayan ancak yönetimle aralarındaki anlaşmazlıklar nedeniyle yolların ayrılmasıyla, yardımcı koç Ömer Uğurata ile sezon sonuna kadar geçerli kontrat yapan sarı kırmızılılarda 2 ay dolmadan bir kez daha koç değişikliğine gidiliyor.

Yönetimin Ekrem Memnun ile 1.5 yıllık kontrat imzaladığı ve koç Uğurata ile yolların ayrıldığı iddia edildi haberde.

51 yaşındaki Memnun, Galatasaray erkek takımında çeşitli dönemlerde asistan koç olarak çalışmıştı. Diğer taraftan kadın takımında başantrenör olarak büyük başarılar elde edip 1 kez Euroleague, 3 kez lig, 3 kez Cumhurbaşkanlığı, 2 kez Türkiye Kupası’nı kazanan takımın başında bulundu. Ayrıca Memnun uzun yıllar kadın milli takımımızda da başantrenörlük yaptı.

Şampiyonlar Ligi’nde son maç öncesi havlu atan Galatasaray, BSL’de ise 16 maçtan toplayabildiği 5 galibiyet ve sezon başında finansal fair-play’e uyumsuzluk nedeniyle -1 puan cezası ile birlikte 14. sırada, maç fazlasıyla düşme potasının hemen bir adım üstünde yer alıyor.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Galatasaray, Formalite Maçında Dijon’a Konuk Oluyor

FIBA Şampiyonlar Ligi son 16 turu J grubu 6. ve son maçında temsilcimiz Galatasaray Ekmas, …