Güncel Haberler

Lakers, Deplasmanda Houston’ı Farklı Geçti (Morris ve Cousins atıldı)

NBA Batı Konferansı mücadelesinde Los Angeles Lakers konuk olduğu Houston Rockets‘ı fazla zorlanmadan 120-102’lik skorla geçmeyi bildi.

Toplamda beş teknik faul ve iki sportmenlikdışı faulün olduğu karşılaşmada Lakers’dan Markieff Morris ve Rockets’dan DeMarcus Cousins da oyundan atıldılar.

Bu sonuçla Lakers deplasmanda 5. maçını da kazanarak namağlup ünvanını korudu, toplamda ise 11. maçında 8. galibiyetini almış oldu. Rockets ise 8. maçında 5. kez kaybetti.

TÜM İSTATİSTİKLER İÇİN TIKLAYINIZ.

1.çeyrek: 25-21
2.çeyrek: 40-25
3.çeyrek: 23-29
4.çeyrek: 32-27

Lakers’da Anthony Davis 27 sayı, 4 ribaund, 3 blok ile en skorer isim olurken, Lebron James 18 sayı, 7 ribaund, 7 asist ve kenardan gelen 2 isim, Talen Horton-Tucker 17 sayı, 5 ribaund, 3 asist, 4 top çalma, Montrezl Harrell 16 sayı, 8 ribaund ile galibiyetin diğer mimarları oldular.

Rockets cephesinde ise Christian Wood 23 sayı, 3 ribaund ile etkili olurken, James Harden 20 sayı, 6 ribaund, 9 asist, 2 blok ve John Wall 14 sayı, 10 ribaund, 5 asist, 2 blok ile diğer direnmeye çalışan isimler oldular.

https://www.youtube.com/watch?v=Ej-eNZAtUm4

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Denver, Hawks’ı Ezdi Geçti!

NBA Batı ekibi Denver Nuggets konuk ettiği Doğu ekibi Atlanta Hawks‘ı 110-142’lik skorla adeta ezdi …