Güncel Haberler

Telekom’un Rakiplerinden Igokea, Çekişmeli Maçta Mega’yı Yendi

Adriyatik Ligi 14. hafta mücadelesinde temsilcimiz Türk Telekom’un Şampiyonlar Ligi’ndeki rakiplerinden Igokea, deplasmanda genç yeteneklerden kurulu Mega SoccerBet karşısında zorlandı ama son nefeste 84-86’lık skorla kazanmayı başardı.

Bu sonuçla Igokea 13. maçında 10. kez kazanırken 3. sıraya yükseldi. Mega ise 14. maçında 5. kez yenildi.

TÜM İSTATİSTİKLER İÇİN TIKLAYINIZ.

1.çeyrek: 24-26
2.çeyrek: 17-25
3.çeyrek: 21-17
4.çeyrek: 22-18

Igokea’da Edin Atic 28 sayı, 2 ribaund, 3 top çalma ile öne çıkarken, Anthony Clemmons 15 sayı, 2 ribaund, 7 asist ve Marko Josilo 14 sayı, 7 ribaund, 4 asist ile galibiyetin diğer mimarları oldular.

Mega cephesinde ise Filip Petrusev 27 sayı, 7 ribaund, 3 asist ile etkili olurken, Milenko Tepic 16 sayı, 5 asist ve Marko Simonovic 15 sayı, 10 ribaund, 2 asist ile direnen diğer isimler oldular.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

RESMİ: Telekom’un Rakiplerinden Buducnost, Tanaskovic’i Kadrosuna Ekledi

BKT EuroCup B grubunda temsilcimiz Türk Telekom’un rakiplerinden biri olan Buducnost uzun rotasyonuna takviye yaptı. …