Güncel Haberler

Can Sevim: “Gaziantep Her Zaman Bizim İçin En Zor Deplasman.”

ING Basketbol Süper Ligi 16. hafta mücadelesinde HDI Sigorta Afyon Belediyespor, deplasmanda konuk olduğu Empera Halı Gaziantep’i uzatma sonunda 84-88’lik skorla yenebildi.

Karşılaşma ardından Afyon’un genç koçu Can Sevim açıklamalarda bulundu:

Çok zor bir deplasmandan önemli bir galibiyet çıkarttık. Gaziantep bizim için her deplasmandan çok daha zorlu çünkü buraya 10 saatlik otobüs yolculuğu ile geliyoruz ve oyuncular yıpranıyorlar. İki haftadır kötü mağlubiyetler alıyorduk ve bunu sonlandırmak istedik. Buraya bu amaçla geldik. Çok iyi mücadele ettiğimizi düşünüyorum. Özellikle savunmada agresifliğimiz üst düzeydeydi. Maçın sonunda bazı kolay hataları yapmasaydık, uzatmaya gitmeden de kazanabilirdik. Sonuçtan çok memnunum, oyuncularımı tebrik ederim.

Tivibu Spor

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Koç Jasikevicius ve Sertaç, Manisa Galibiyetini Değerlendirdi

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 23. hafta mücadelesinde Fenerbahçe Beko konuk ettiği Manisa BBSK‘yı 98-82’lik skorla güle oynaya geçti. …