Güncel Haberler

Valencia, Bilbao Deplasmanında Rahat Kazandı

İspanya Liga Endesa 19. hafta mücadelesinde Euroleague ekiplerinden Valencia konuk olduğu Bilbao‘yu 73-106’lık skorla çok rahat geçti.

Bu sonuçla Valencia 18. maçında 12. kez kazanırken 6. sırada yer aldı. Bilbao ise 18. maçında 14. kez kaybetti ve düşme potasından kurtulamadı.

TÜM İSTATİSTİKLER İÇİN TIKLAYINIZ.

1.çeyrek: 21-25
2.çeyrek: 11-22
3.çeyrek: 24-31
4.çeyrek: 17-28

Yarasalar’da Mike Tobey 16 sayı, 4 ribaund ile öne çıkarken, Louis Labeyrie 15 sayı, 5 ribaund, Jaime Pradilla 15 sayı, 3 ribaund, 2 asist ve Sam Van Rossom 14 sayı, 2 asist ile galibiyetin diğer mimarları oldular.

Bilbao cephesinde ise Alade Aminu 17 sayı ile öne çıkarken, John Jenkins 16 sayı, 2 ribaund, 3 asist ve Arnoldas Kulboka 10 sayı, 2 ribaund ile direnmeye çalışan diğer isimler oldlar.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

RESMİ: Darüşşafaka’dan Ayrılan Timma’nın Yeni Adresi İspanya Oldu

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi ekiplerinden Darüşşafaka Lassa‘da bir ayrılık gerçekleşti. Sezon ortasında geçici kontratla …