Güncel Haberler

Fenerbahçe, Rölantide Oynayıp Ormanspor’u Yendi

ING Basketbol Süper Ligi 18. hafta mücadelesinde Fenerbahçe Beko, Ankara’da konuk olduğu OGM Ormanspor, düşük tempoda oynayıp 63-72’lik skorla geçmeyi başardı.

Bu sonuçla Fenerbahçe Beko, 16. maçında 3. kez kazanarak maç fazlasıyla liderlik koltuğuna pturdu. Ormanspor ise 16. maçında 11. kez kaybetti ve 11. sırada yer aldı.

TÜM İSTATİSTİKLER İÇİN TIKLAYINIZ

1.çeyrek: 21-21
2.çeyrek: 13-17
3.çeyrek: 15-16
4.çeyrek: 14-18

Sarı lacivertlilerde Nando De Colo 14 sayı, 4 ribaund, 6 asist ile öne çıkarken, Edgaras Ulanovas 13 sayı, 6 ribaund, 2 asist, Marko Guduric 12 sayı, 3 ribaund ve Ahmet Düverioğlu 10 sayı, 7 ribaund ile galibiyetin diğer mimarları oldular.

Ormanspor cephesinde ise Stanton Kidd 17 sayı, 11 ribaund ile etkili olurken, Elmdin Kikanovic 15 sayı, 7 ribaund, 4 asist ve Charlon Kloof 10 sayı, 2 ribaund, 2 top çalma ile direnen diğer isimler oldular.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Merkezefendi, Telekom’u Farklı Geçerek Rahat Bir Nefes Aldı

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 24. hafta mücadelesinde Yukatel Merkezefendi Belediyesi konuk ettiği güçlü rakibi …