Güncel Haberler

Koç Demir ve Zubcic, Keravnos Galibiyetini Değerlendirdiler

FIBA Şampiyonlar Ligi 5. hafta mücadelesinde temsilcimiz Tofaş konuk ettiği Keravnos’u 78-67’lik skorla yenmeyi başardı.

Tofaş‘ın koçu Hakan Demir karşılaşma sonrası şu açıklamaları yaptı:

Son maça kadar gruptaki şansımızı korumak açısından çok önemli bir maçtı. Keravnos çok motiveydi. Yoğun bir takvimimiz var. Savunmada iyiydik. Hücumda bazı hatalar yaptık, çok şut kaçırdık. Fakat neticede kazanmanın yolunu bulduk. Takımımı tebrik ederim. Şu anda grupta şansımız devam ediyor. Evimizde şanssız iki mağlubiyet aldık. Şu anda onu telafi etmeye çalışıyoruz. Şansımız olursa kullanacağız. Son ana kadar savaşacağız, takımıma inanıyorum.

Tivibu Spor

Hırvat uzun Tomislav Zubcic ise şu ifadeleri kullandı:

Bizim için kesinlikle önemli bir maçtı. Basketbol Şampiyonlar Ligi’nde gruptan çıkma umutlarımızı korumak açısından önemliydi. Zor bir maç oldu ama neticede kazandık.

Tivibu Spor

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Bursa Derbisinde Kazanan Tofaş Oldu

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 25. hafta programında sahne alan Bursa derbisinde Tofaş, konuk olduğu …